DIY -JULPYSSEL AV TOARULLE

måndag, november 29, 2021 0 0

Hå hej med farbror Frej!

Tänk va mycket skoj och fint man kan göra med gamla toarullar, som dessa stjärnor tex, finfina julhängen till granen. Fina naturella men jag hade lite sprayfärg med graniteffekt kvar så spruttade på lite och jag tycker det blev fint.

Jag har bara plattat till toarullarna och klippt i 8 delar, eller 16 om jag klipper av de 8 på mitten för att få små delar. Sen gjorde jag tre olika varianter men går ju att göra hur många olika varianter av stjärnor/snöflingor som helst.

Sen är det bara att limma ihop och jag lånade Inez limpistol, går ju så himla fort med en sån, torkar på momangen.

Hängde dem i tallriset, men kommer få flytta in i granen när den väl tas in.

Älskar såna här busenkla pyssel, gillar ni?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.