BELLE CANDLE HOLDER

tisdag, september 7, 2021 0 0

Reklam/annonslänkar till Artilleriet

Ledig tisdag och jag sitter och framför tv:n med lapen i knät och myser med tända ljus i finaste ljusstakarna ”Belle” från Artilleriet. Deras signaturljusstakar skulle man kunna kalla dem, och jag har länge velat ha en grupp i olika färger såhär. Fina var för sig också och så himla användbara, fina att duka med, sprida ut på hyllor och skänkar, på fönsterbläcket, på handfatet tex, och såhär i en maffig grupp på soffbordet.

Ljusstakarna är gjorda i handblåst glas och därför blir varje lykta helt unik och de skiftar så fint i färgerna beroende på olika dagsljus, mörker, tända, släkta osv.

Finns i många olika färger och mina heter Nude, Mercury, Glacon, Lynx & Cub. Finns i 6 olika storlekar (xs-xl) och ni hittar dem här. Fylls på med fler varianter undan för undan.

Min favorit ”Lynx”.

Visst är de vackra? Fin sak att samla på, och perfekt som present tycker jag.

Nu ska jag gå ut och plocka en massa äpplen och göra ett par flaskor must, så gott och perfekt att göra när man får så många äpplen som vi.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.