STOPPA TIDEN

torsdag, augusti 19, 2021 0 0

Ja då var skolorna igång igen efter ett sommarlov som gick galet fort, fortast någonsin tror jag, eller känns det kanske alltid likadant..? Hur som helst så känns det helt galet att mina kottar börjar 3:an resp. 5:an, det går liksom lite fööör fort!

Min lille store prins som hunnit bli en bit över 150 cm lång och har större fötter än mig, snälla var liten ett slag till ♥️

Finns såklart många saker som är härliga med att barnen blir större men som jag saknar mina små knubbiga bebisar ibland, om vi ändå hade kunnat få fler barn, då hade vi nog haft minst 4 🙂 Kommer alltid vara en sorg i mig att det inte blev fler även om jag är enormt tacksam för mina två vackra ungar, trodde ju aldrig det skulle bli så, men tack vare IVF lyckades vi. Så häftigt.

Inez började 3:an igår och hon har ju också blivit sådär himla stor helt plötsligt. Sista året på lågstadiet för lilla skruttan, och det på ny skola dessutom då hennes gamla lades ner nu. Så tråkigt när småskolor läggs ner, älskar Bullerbykänslan den skolan gav. Så är jag själv uppvuxen på Hönö och det var fantastiskt.

Men men, får tänka positivt, att det kommer bli bra det här med.

Nä nu ska den här blödiga lilla mamman sätta sig bredvid dottern och snusa henne i håret och vänta på mina killar som kommer från träningen om en dryg timma.

Nu är det igång med höstens alla aktiviteter igen tjohooo!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.