NÄR MIOKATALOGEN KOM..

onsdag, augusti 18, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

..så blev jag väldigt glad över att se vissa saker bland deras nyheter, bl.a den tunna svarta klädhängaren och den stora rektangulära spegeln, vore perfekt i vår lilla hall.

Ska beställa hängaren, har länge länge velat ha knoppar eller annat på en del av väggen men denna blir super, så nätt och fin så tar ju typ ingen plats alls. Väntar lite med resten för behöver tänka om lite i hallen. Ska beställa lite annat också för med katalogen följde en rabattkupong på 300:- som jag kan använda om jag handlar för minst 600:-, kalas!

Blev superinspirerad av katalogen och hur de hade stylat de olika miljöerna i den, alltid lika kul när den kommer och bättre än IKEA´s tycker jag.

Kudde // Vas // Ljusstakar // Papperslampa // Lampa // Kudde

Hittade en del fina accessoarer också, och sorry för att allt jag faller för är i beiget, vitt och svart haha.

Ni hittar alla nyheter här.

Massor med nya möbler har de fått in och serien Cord gillar jag extra mycket.

Ha en fin onsdag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.