SISTA KVÄLLEN

tisdag, augusti 10, 2021 4 0

Innehåller annonslänk till Gilda

Godmorgon!

Ligger vid poolen för att suga ut det sista av vår resa innan bussen till flyget kommer, barnen ville så gärna bada en sista gång så jag passar på att kika in till semestern en selfie från vår sista kväll igår.

Så kul att äntligen få användning för ett gäng av mina klänningar här nere, för även om vi inte varit ute på galej så är det kul att piffa sig till middagen.

Huden har haft det riktigt tufft här nere och jag behöver framförallt en pedikyr pronto, katastrof-fötter med sprickor överallt. Både värmen och alla salta bad är en bidragande faktor tror jag.
Ansiktet har jag varit noga med att skydda, vill inte ha en massa pigmentfläckar där osv, har med mig bästa produkterna från Gilda såklart 🙌🏼.

Vi ses hemma!
KRAM

0
4 Comments
 • Sofie
  augusti 10, 2021

  Tips är att göra ett eget fotbad hemma med bikarbonat 2 msk och 5 liter vatten. Ha gärna i några lavendelblommor med. Funkar toppen på mina torra fötter! Vill även tacka för en fin blogg! Trevlig kväll 😊

  • Catta
   augusti 12, 2021

   Tack för ett fantastiskt tips! Funkade grymt bra 🙂
   Kul att du gillar min blogg, tack för att du kikar in!

   Kram

 • Helenasenklavardag
  augusti 11, 2021

  Snygg klänning! Liknar den Bianca hade när hon uppträdde hos Benjamin på tv`n.
  Kram Helena

  • Catta
   augusti 12, 2021

   Tack! Kanske är samma, har inte sett det uppträdandet men jag har sett henne i andra klänningar från Adoore så kan ju vara samma 🙂

   Kram på dig fining!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.