ELLOS + MARIE OLSSON NYLANDER

tisdag, augusti 10, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Ellos

Hej!

Nu är vi hemma i Svedala igen, kom innanför dörren 16:30 och nu har grabbarna precis kilat iväg på träning, rätt in i rutinerna igen liksom. Allt är uppackat och tvättmaskinen går varm, har handlar och fixat lite. Inez kollar på film så passar på att kika in här en snabbis, såg ju att Ellos gjort ett himla härligt styling-samarbete med bästa Marie Olsson Nylander, en av mina favorit-inredningsstylister som jag följt i en mindre evighet.

Blir SÅ sugen på en massa höstnytt till hemmet när jag ser allt fint.

Ellos produkter för nya säsongen tillsammans med detaljer från Maries hem stylade i ett hus i Italien, ja men ni ser ju så härligt och hela storyn hittar ni här.

Har plockat ut några godingar från Ellos alla fina nyheter i ett kollage, ser fram emot inredningshösten!

Vägglampa // Loungestol // Golvlampa // Kudde // Pall // Gardiner

En loungestol likt min fast utan armstöd, finns i tre olika färger på träet och är väldigt fin tycker jag. Behöver förresten ett litet sideboard till min fåtölj och det här med marmorfot skulle kanske kunna passa.

Eller så är jag lite inne på en stubbe också, ska se vad jag hittar på, något att ställa kaffekoppen på när jag läser mina magasin.

Ska hålla utkik för det lär dugga tätt mellan inredningsnyheterna hos Ellos närmsta tiden.

Nu ska jag slänga in nästa tvätt här, önskar er en fortsatt fin tisdagskväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.