ROSENSKÄRA & HÄRLIG INREDNING

onsdag, augusti 25, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

En favorit i trädgården är rosenskäran, som jag sådde mest vita av i år, förra året hade jag bara de som är rosa i mitten (bild nedan) och de kanske är de jag gillar mest ändå. Fast vita är härliga de med.

Växer som ogräs gör dessa dilliga skönheter hur som helst och det svämmar över i pallkragen där de står. Gör ingenting för då kan jag fylla hela hemmet med dem varje vecka tills de tar slut och de står faktiskt väldigt länge i vas, tacksamt.

Många inredningsfavoriter i bild här men speciellt kär är jag i ljusstakarna Drip som står där på tv-bänken, så originella och coola. Haft dem rätt länge nu men känns som jag aldrig kommer tröttna, blir ju lite variation med olika färger på ljusen vilket är kul att matcha med de olika årstiderna eller högtiderna tex.

Ljusstakarna finns i alla storlekar hos Artilleriet bl.a (här) och även i guld faktiskt (här).

Älskar Artilleriet och har gjort sen Sofie & Christian öppnade butiken för en massa år sedan och min vän Sophia började jobba där, snyggaste inredningsbutiken ever. Fylld med en massa ”wanties” och även om det mesta inte passar min plånbok så hittar jag alltid fin inspiration! Och en del små detaljer har fått följa med hem, som böcker/magasin, vaser och ljusstakar etc. Just nu är jag sugen på ett helt gäng av dessa ljuslyktor i olika färger, snart tid för att tända en massa ljus, något av det bästa med att ha höst framför sig.

Sen har jag gjort en önskelista med saker jag vill ha från The Kitchen också, Artilleriets underbara köksbutik.

Nu ska jag strax köra och hämta dottern från hennes gymnastik, första passet för terminen och jag hoppas verkligen vi kommer få lov att vara med i hallen snart för SOM vi har missat hennes utveckling under senaste 1,5 åren, så jäkla tråkigt..

Hoppas ni har en fin onsdag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.