HÖSTMODE

onsdag, augusti 25, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Ellos

Kappa // Jacka/skjortjacka // Klänning // Kjol // Byxor

Så mycket härligt höstmode som nått butikerna nu, skrollat igenom nyheterna hos Ellos och smäller typ av så mycket fint. Tyvärr är min budget mer begränsad än jag önskar (visst är det alltid så haha) så kommer stanna mest vid ”fönster-shopping”. Med ex antal medlemsavgifter för barnens aktiviteter, bilservice och en massa andra utgifter så ser det lite skralt ut i kassan redan, lönen tar liksom en handbromsvändning på kontot haha.

Får väl tipsa er istället för att shoppa själv 😉

Visst är den ljusa kappan hur fin som helst, och jag blev så glad när jag såg bilden med de två modellerna. Varför kan det inte alltid vara så, att plaggen visas på kvinnor med olika former. Och inte heller bara på bredden utan även på längden tycker jag, vi ser ju alla olika ut, både till längden och bredden menar jag.

Byxorna har jag i svart och det är ett av mina mest använda par byxor nånsin, älskar dessa kick flare i fuskskinn, nu finns de i massor av färger ju, halleluhja.

Skjortjackan blev snabbt min favorit när den kom, har dock bara långa (perfekt över ett par tights för mig med magproblem) men en kort skulle vara jädrans snyggt till ett par jeans i höst, villhöver.

Något tidigt att kolla på tjockjackor kanske men jag blir ju så sugen, kolla denna fina krämvita/ljusbeiga dundröm, ja tack till den. Dock har jag bestämt att om jag ska unna mig en ny jacka i vinter så ska det vara en riktigt lång dunjacka, typ som denna, men jag ska vänta tills det kommer ut mer av den varan i butik. Skulle vilja ha en pastellig eller i metallic typ, en kul som sticker ut lite, så man ser när en liten fryslort är på väg haha.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.