FIN SISTA AUGUSTI

tisdag, augusti 31, 2021 0 0

Knallblått hav, strålande sol och egentid med mannen i varsin brassestol, hade inte kunnat tänka mig ett bättre avslut på augusti. Jo att barnen skulle varit med också, men de har ju skolplikt ni vet 😉

Och det är sannerligen inte många tillfällen jag och mannen är ensamma med varann såhär så vi var värda den här dagen tycker jag, eller de knappt tre timmarna vi hade där. En av få fördelar men att mannen jobbar skift.

Snapshort från mobilen, här på bryggan skyddades vi av en pir mot vinden och med 24 grader i skuggan blev det riktigt stekigt, och riktigt skönt med ett par dopp i det 17-gradiga havet. Jag älskar ju när det är kallt jag.

Linneskjorta Lindex // Havianas Nelly

Blev en kvällstur till havet också, med Inez och hennes kompis, betydligt kallare då solen går ner allt tidigare och inte är lika stark vid 18-tiden längre. Men som jag brukar säga, man ångrar aldrig ett bad 🙂

Hoppas ni haft en fin dag ni med kära läsare och tack för att ni tittar in!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.