HÄR SKA DET STÅ

torsdag, september 2, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Golv Byggmax // Tofflor Shepherd // Tights Stronger // Stol EM Home

Hej på er!

Ja då var vi plötsligt inne i september och första höstmånaden! Men tack och lov så har vi fortfarande härligt sommarväder, så skönt så skönt.

Här står jag på vårt golv som jag alltid får så många frågor om när jag visar på instagram så jag tänkte att jag nämner för er här också, om det är något som missat när jag renoverade, att det kommer från Byggmax och är ett tåligt ekgolv. Vitvaxad mattlackad enstavig barlinek som dessutom är billigt. Inte mitt drömgolv men tycker det är ett fint budgetgolv och med två barn och hund är det skönt att golvet inte kostar skjortan, eller hur?

Lätt att lägga var det också, enkelt klickgolv och jag la det själv på två dagar (när mannen var i Båstad passade jag på haha) i hela vår undervåning 2018.

Och nu är det dags för ett litet diy-projekt som ska stå här bredvid, ett litet sidobord till loungestolen som jag ska snickra ihop och måla, har köpt materialet, nu ska jag bara knalla över till nån granne och låna en kap, som den lilla Ove Sundberg jag är 😉

Varför köpa egna maskiner när man har prylgalna vänner och grannar man kan låna av hihi.

Hur som, hoppas ni är sugna på lite DIY osv, jag är SÅ sugen på en kreativ höst!

Nä nu måste jag skynda mig till affären innan jag ska hämta Inez med vän från handbollsträningen och hinna hem tills sonen ska på fotbollsträning, pjuh!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.