ENERGI TILL MIN SENSOMMARHY

måndag, augusti 23, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar till Gilda Liljeblad

Hej på er!

Helgen gick i rasande fart så hann inte kika in här, vilket underbart helgväder vi fick!

I lördags åkte vi ut till mamma och pappa på Hönö och satt i deras mysiga trädgård en stund innan vi åkte till Fotö och badade och sen blev det en glass i Klåva och strosande längs kajen. Åkte hem runt 17 för att bara packa ur och byta om för middag hos vänner.

Igår gick vi upp tidigt, jag och barnen åkte med min vän Josefin och hennes barn till Skara Sommarland och vilken kanondag vi fick där! Nästan inget folk så inte en enda kö, dessutom strålande sol och värme. Herregud va vi badade och åkte alla galna vattenrutschkanor mm. Har inte varit där sen jag var liten och det var första gången barnen var där, så glad att det blev så lyckat. Vi spenderade flest timmar i vattenparken men hann med ett par timmar i tivolit också, hur bra som helst.

Lämnade Skara 16:30 för att åka raka vägen ner till killarnas fotbollsträning som började 18:30 och hann med 5 minuters marginal (man missar inte träning i den här familjen haha) och gissa om vi alla var trötta när vi kom hem ca 20:30 efter en heldag full med aktiviteter, var inte lätt att kliva upp idag kan jag säga.. jäääsp.

Maxad helg helt enkelt, hoppas er varit lika toppen!

Men nu till dagens ämne, nämligen hudvård, för maj gadd va min hy behöver kärlek efter en hel sommar med massor av solande och badande och för lite vård. Värmen i Grekland sög nog ur den sista fuktdroppen som fanns i mitt face haha, SÅ torr och fnasig.

Känns som jag hittat precis va den behöver för ni vet produkterna från Gilda Liljeblad som jag är så himla nöjd med, jag beställde en av deras ansiktsmasker och den är bara så jäkla härlig. Har den där känslan av rik på näring som jag älskar, fylld med energi och jag dör för både doft och konsistens. Mumsmums för huden vill jag lova.

Energising Mask no 6 heter den och är en energigivande mask med en blandning av extrakt från morot och apelsinskal samt E-vitamin. Innehåller jojobaolja och sheasmör som mjukgör och ska vara särskilt bra för torr, fuktfattig och mogen hud. Precis vad jag behöver nu när jag faktiskt är 40 år (eller ja, i december).

Min sommarbränna börjar släppa eftersom jag är så torr i min hud, har alltid haft problem med just torr hy och det är så skönt att efter ha skrubbat bort gamla hudrester applicera denna mask och rusta fejset för en fräsch höst.

Sommar är ju underbart men oj så hår hud och naglar tar stryk om man badar och är ute i solen så mycket som jag. Skyddar mig såklart med solskyddsfaktor osv men det räcker inte alltid.

Gilda har provkit om ni är nyfikna på serien men inte vill köpa full size med en gång, finns två olika kit som innehåller produkter för alla 6 steg i deras hudvårdsrutin, här.

Mer om produkterna jag använder från Gilda kan ni läsa om här.

Nu ska jag hämta dottern och passa på att ta ett kvällsdopp i havet denna goa sensommarmåndag.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.