SKÖNHETSFAVORITER

lördag, juli 31, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Det senaste har jag bara använt dessa produkter, knappt nåt smink och bara skön hudvård.

Nu när jag har ganska mycket färg avänder jag Complexion Rescue No7 Tan från BareMinerals dagligen, en favorit jag skrivit om många gånger, den är tunn och halvtäckande och ger en väldigt naturlig look som jag gillar och som har spf 30.

Lite mascara på fransarna, antingen Lash Lift från Sweed, som är helt grym, eller denna vattenfasta från Helena Rubinstein. Har alltid en gnutta mascara, även till badet alltså, lyfter och piggar upp mina små ögon. Ser så trött ut annars.

En otroligt skön produkt som jag måste slå ett slag för också är denna fuktsprayen från MAC, speciellt sommartid. Har den i väskan och tar ett sprutt då och då under stekiga dagar. Skön mist som doftar svagt av kokos, lovely.

Hudvård.

Nu har jag hunnit använda produkterna från Gilda Liljeblad ett tag och tänkte utvärdera dem för er.

Rengöringen Cleansing Oil No1 är faktiskt den bästa jag någonsin testat, doftar fantastiskt och huden känns riktigt ren utan att kännas torr efteråt. Väldigt dryg, ett pump av denna olja blandat med lite vatten ger ett härligt lödder som enkelt tar bort all makeup. Även vattenfast mascara vilken gör att den får 5/5 i betyg för mig då jag slipper ha två rengöringar nu. Lovar att ni inte blir besvikna om ni provar denna, älskar!

Sen använder jag No 3 -Healthy Ageing Serum som arbetar målinriktad för att minska fina linjer och det är också en sån där superprodukt verkligen. Vet inte om det är en extra go känsla nu på sommaren när man kommer hem från en dag i solen och salta bad som torkar ut, men den svalkar och återfuktar så skönt. Huden blir liksom pigg och fräsch på ett kick. Detta är ett av 4 serum, ni hittar alla olika här.

Efter serumet smörjer jag mig med No 5 Fortifying Barrier Cream och den valde jag efter rekommendation av Gilda eftersom jag ville ha en ”rik” kräm. Min hud i ansiktet är tunn och kan kännas lite yttorr och stram så vill ha något som ger mycket näring och ”moist” om ni fattar. Precis den känslan ger denna, går in i huden och jag känner mig återfuktad hela dagen. Använder denna både morgon och kväll. Väldigt behaglig doft, innehåller aprikosolja och känns lyxig på huden. Stort plus för pumpflaskan också, ett pump räcker då serumet hjälper till att göra den lättapplicerad.

Ni hittar alla 4 olika ansiktskrämer här.

Gildas hudvårdsrutin innehåller 6 steg och ni hittar alla produkter här.

Måste tipsa om en skön brun utan sol också, Gradual Tan från St.Tropez, som fixar brännan stegvis. Nu är jag väldigt brun av solen men eftersom denna gör huden väldigt jämna och fin så kan jag ta lite på benen om jag tex ska ut en kväll eller så.

Önskar er en fortsatt fin dag och hoppas solen skiner lika mycket på er som på oss, så glad att prognosen inte visat sig stämma så bra, vädret har varit betydligt bättre än vad den har sagt.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.