TULPANER & TRÄDGÅRD I STARTGROPARNA

tisdag, april 27, 2021 0 0

Innehåller annonslänk

Godmorgon tisdag!

Solen flödar i vardagsrummet och krispiga tulpaner står på soffbordet.

Jag är ju ledig från ordinarie jobb varje tisdag och det är min fixardag av alla de slag. Valt att jobba 80% för att hinna med sånt jag inte gör annars. Pga min mans jobbtider är det mycket i vardagen som ligger på mig men hämta lämna barn, skjutsa, laga mat yada yada yada.. Det lämnar väldigt lite tid över till annat så då är det guld värt att få lov att gå ner i arbetstid för att hinna med livet lite mer. Sen jobbar jag ju visserligen med bloggen denna dag och många kvällar osv, vilket gör att jag kanske jobbar ca 120% om man räknar med alla de timmarna med att fota, skriva, maila osv. Gör en del samarbeten som tar tid också emellanåt.

Bloggen ser jag dock mer som hobby än jobb även om det ger mig inkomst. Underbart med sysselsättning jag kan styra väldigt mycket själv.

Till viss del har jag valt att vara ledig en extra dag för Ebbas skull också, det tar som ni vet väldigt mycket tid att ha hund, hundar kan inte vara ensamma hela dagarna och Ebba behöver mycket sällskap. Vi ska strax ut på en lång promenad till havet och det är så härligt med egentid med henne. Hämtar Inez tidigt varje tisdag också, annars går hon på fritids till runt 15:30-16:10. Valentin cyklar hem själv när han slutar, lyxen med stora barn säger jag bara!

Lagt in en tvätt och sen ska jag hinna handla också. UV-samtal med Valentin och en massa annat ska också hinnas med. Fullt upp som vanligt på mina ”lediga dagar”. Någon av er som gått ner i arbetstid för tex mer tid med barnen osv?

Trädgården ligger i startgroparna och i söndags gödslade jag avenbokshäcken och la ny täckbark. Kom igen nu lilla häck, bli tät, grön och skön nu tack. Syrenhäcken nere i hörnet har också fått lite näring tillsammans med rabatten där.

Igår beställde jag nya solsängar, har letat och letat och de allra finaste har kostat skjortan så valet föll tillslut på dessa enkla från Åhlens. Väldigt bra pris, snygga och med en dyna på kommer de bli lovely!

Kikade på dem redan förra året men då sålde de slut på stört så blev utan, men nu så hann jag.

Önskar er en härlig dag så kanske vi ses lite senare igen.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.