KRÄMVITA JEANS

lördag, april 24, 2021 2 0

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Här kommer en dagens i nya fina krämvita jeans från Kappahl, cropped flare modell i skönaste mjuka stretchtyget, åh vad jag är glad att de sitter precis som jag tänkt. Kappahl har 25% på alla byxor t.o.m 28/4 så dessa kostade bara 300:-, vilket kap va!

Till byxorna har jag ett ribbstickat linne från Lindex, finns i tre färger och just nu har Lindex 25% på hela sortimentet. Var inte denna sweatshirtväst fin så säg, villhöver!

Skorna är förra årets från H&M, finns i år igen fast i vitt. Älskar kilklackar, så bekvämt och dessa är precis lagom höga.

Alla smycken från PFG Stockholm och med koden CATARINA20 får ni 20% på hela sortimentet.

Packade upp byxorna direkt när jag fick hem dem och slängde på mig, men de var fulla med veck och det är då man är extra glad över att ha en steamer!

En av de bästa sakerna man kan ha hemma, swosch säger det så har man släta kläder, min handsteamer kommer från Steamery och är grym. Tyvärr har jag ingen rabattkod till er men signar man upp sig på nyhetsbrev så får man 10%.

Nu ska jag fixa lite här hemma för strax kommer en av mina svägerskor med barnens lilla kusin på besök, blir en fika på altanen.

KRAM

0
2 Comments
 • Chattis
  april 24, 2021

  Hej, så fint. Hur är byxorna och skorna i storlek?

  • Catta
   april 24, 2021

   Hej och tack!
   De är normala skulle jag säga, jag har 34 och de sitter precis som jag hoppades, stretch i dem så finns lite att röra sig vilket är skönt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.