GOLVSPEGEL

torsdag, april 22, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

När jag köpte våra utestolar på Rusta fick jag även med mig denna spegel, som har stått bakom gardinen i vårt sovrum sen dess haha. Har egentligen ingenstans att ha den men tyckte den var för fin för att skippa, och 599:- kändes som ett ganska överkomligt pris. Älskar att den är rundad upptill och att ramen är så tunn.

Ett impulsköp absolut men ändå ett ganska bra sådant.

Kanske får Inez den en dag, men tills dess kan vi kanske kalla den min bloggspegel hehe, perfekt att fota outfits i ju! Som här i min något kissnödiga pose haha, i nån form av gabardinbyxa jag hittade i garderoben. Ser mer ut som en säck, men sköna är de! Linnet är ett av mina bästa köp det senaste, Ina Tank Top från Twist & Tango. Sjukt bra kvalitet och passform, värt att köpa lite dyrare än H&M på såna toppar ibland.

Twist & Tango har blivit en nygammal favorit och jag de här shortsen skulle vara himla snygga till detta linne också.

Ser ni vilken fin färg jag fick av tisdagens trädgårdsfix i solen, jag inte benen då, de är så där vinterhuds-spräckliga. Får nog smörja in dem med lite B.U.S, har denna moussen från Ida Warg kvar från förra året.

Shortsen kommer från Dedicated (här), supersköna och fina med lite högre midja.

Nu ska jag ta med mig Ebba ut och möta min dotter på vägen hem från kompis.

Trevlig kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.