FINFINA NYHETER

torsdag, april 15, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

God kväll!

Här har vi nyss ätit middag efter att ha hunnit sitta enstund i sköna solen på altanen, det börjar gassa på bra därute, så skönt efter en dag på kontoret.

Blev inget inlägg igår men jag satt och spanade in lite nytt på mobilen i soffan igår kväll med nån fotbollsmatch i bakgrunden som mannen ville se (sådär intresserad av det haha), tipsar om det som mina blickar drogs till och först ut är serien Bernadotte som vår käre prins Carl Philip tillsammans med Oscar Kylberg designat härliga nyheter för.

Otroligt fina saker och skulle vilja ha alla varianter av glasen och pastatallrikarna framförallt.

Hemtex överraskar med massor av härliga nyheter och när jag gick förbi vår lokala butik häromdagen blev jag kär i de stora räfflade krukorna som finns i vitt, beige och svart. Hela 44 cm höga så ganska rejäla och väldigt trevligt pris. Passar lika bra inne som ute.

Hos Mio, som också får in en massa fint bland nyheterna på löpande band, hittade jag detta parasoll som för tankarna till rivieran med sin retrostil. Huuur fint som helst om ni frågar mig och 299:- känns rätt överkomligt, love it.

Sist men inte minst, hos Cervera såg jag att Pottery Jo kommit med en ny serie tallrikar som hater Daria, i färgerna Clean Grey, Cotton White & Ink Black. Så coola.

Det var det hele för denna gång, nu ska jag ut igen, ha en fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.