UNDERSTATEMENT UNDERWEAR

fredag, april 16, 2021 0 0

Innehåller reklam för/annonslänkar till Understatement

Fina under.. är det något som är viktigt för er? Jag skulle nog säga att jag förmodligen tillhör de som leder bekvämlighetsligan där haha, inte så mycket raffi raff där inte. En bh tex, måste vara mjuk och bygelfri för mig, ingen pushup osv. Men det behöver ju inte betyda tråkigt eller hur? Finns ju hur mycket fint som helst och mitt nya set från Understatement är ju som en dröm på kroppen, jag älskar spets och det är ju nästan finast på just underkläder.

Inte för att man går runt och visar dem hur som helst men för sig själv och den man tycker om är det vackert. Varit tillsammans med min kärlek i över 16 år så det är väl trevligt med lite pigga underkläder eller hur! Även om han älskar mig lika mycket i ett par gamla sladdriga sloggis eller vad det kan vara.. 😉

Detta set har den mjukaste spetsen ni kan tänka er och ingen lapp som kliar där bak, underbart.

Dessa vackra underkläder finns i massor med olika färger och denna i gult heter My Temple.

Understatement har olika modeller av både bh och trosor, jättefina bikinis och loungewear också, samt amnings-bh.

Det jag tycker är extra härligt med detta märke det är att deras modeller är kvinnor så som kvinnor ser ut, olika! Vi har alla olika former och utseenden och det är självklart att modeller ska väljas ut därefter. Tycker att alla måste ha en chans att se ”hur skulle det där plagget se ut på en kvinna med mina former?”.

Nu tar vi helg tycker jag, önskar er en härlig kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.