SOFT TISDAG & HÅLLBART MODE

tisdag, mars 9, 2021 0 0

Innehåller reklam/annonslänkar till Dedicated

God kväll.

Här har vi haft ännu en dag med härligt soligt väder och jag matchade den stora gula lampan med en härligt knallig tröja. Gult är en riktigt glad-färg, visst!

Tycker den är så fin med sitt viktiga budskap och allt, kommer från Dedicated och är tillverkad på ett hållbart sätt i 100% ekologisk bomull. Ett brand med coola sköna streetkläder för både kvinnor och män. Fina färger och härliga prints.

Klimatsmart mode helt fritt från giftiga kemikalier och bekämpningsmedel där bönderna på bomullsfälten får jobba i en bra miljö.

Läs mer om storyn bakom Dedicated här.

Även shortsen är från Dedicated och är tillverkade i Tencel, supersköna och grym passform, kommer jag bo i denna sommar.

Mjuka loungeplagg-trenden lär hålla i sig länge tror jag och det gillar jag.

Ja ni ser ju, bara-ben-premiär i mars! Nåja, blev en kvart i solen på altanen med en smoothie, var helt vindstilla och så himla skönt där ett tag, vårsolen värmer verkligen redan.

Barnen ville som vanligt ha smoothie till mellis-mackan och medan de fick på hallon, banan och mjölk gjorde jag en till mig själv med mango, physalis, citron och havremjölk, supergott.

Kommer somna gott efter denna sköna dag.

Kram & natti.

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.