BEANS & BRAINS OCH PÅSKIGA CUPCAKES

tisdag, mars 9, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Fikadags!

Påsken i fokus här som ni kanske märker, vi är väldigt pyssel och bak-sugna jag och Inez och vi har samlat en massa inspiration på Pinterest och annat. Så kul, så kul och det finns ju verkligen oändligt med idéer.

Blev en favorit i repris med dessa påskhare-cupcakes, öronen är så himla söta tycker jag och görs enkelt, man klipper bara en marshmallow rakt av på diagonalen och doppar det klibbiga yta i lite socker färgat med karamellfärg.

Eller det blev kanske inte så lite socker för lilla damen Inez, hon kör gärna extra allt när det kommer till sött haha.

Vi bakade citroncupcakes med frosting, som vi också färgade med karamellfärg. Går liksom på två röda och snabba enkla bak är det vi gillar mest 🙂

Provade nytt kaffe till fikat, CP by Ditte från Svanfeldts Coffee och det är paret David och Ditte som startat kaffekonceptet Beans & Brains till förmån för för olika forskning och människor/företag som arbetar med och kring funktionshinder. David & Ditte har själva en dotter som föddes med en allvarlig hjärnskada. Ni kan läsa mer om deras story här.

Väldigt gott kaffe hur som helst, finns i flera olika smaker, malet, hela bönor och kapslar och en del av intäkterna går alltså till hjärnforskning.

Inez mästerverk med ätbara ögon också, så söta. Sockerbomb någon?

Vill ni ha inspiration till påskens mat så kan jag tipsa om att Cervera har en härlig artikel om det här. Jag måste ju definitivt göra denna cheesecake med mango och pistagenötter till dessert iaf, ser både väldigt vacker och smarrig ut! Nu hoppas man ju bara på att corona-restriktionerna kan lätta lite fram till påsk, så vi kan få umgås lite me med nära och kära, så nu får vi kämpa med att hålla avstånd.

Nu ska jag iväg och panta, och handla lite, önskar er en fortsatt fin dag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.