RÅRAKA MED LÖJROM

tisdag, mars 30, 2021 2 0

Innehåller annonslänkar

Min tisdagslunch, råraka med löjrom, löjligt gott ju.

En sån lyx att bara behöva tänka på mig själv en gång i veckan när det kommer till mat, alla andra måltider ska ju även övriga i familjen ha och då kanske jag inte alltid får igenom mina önskemål hehe. Även om barnen äter det mesta faktiskt, så glad för det. Inez hade dock helst ätit sushi, stekt plattfisk eller räkor alla dagar i veckan, spenatsoppa är en av hennes favoriter också. Hon gillar sånt som är salt, och även rökt, som rökt lax och makrill osv. Valentin är med en pannbiff-med-brunsås-och-potatis-kille, lingon och smörgåsgurka till också såklart, till mr husman. Jag och mannen allätare typ fast jag blir mindre och mindre sugen på kött och mer vegetariskt och fisk.

Vad gillar ni och era familjemedlemmar för typ av mat allra mest?

Min mage tål inte lök så bra, det ska man utesluta helt om man har IBS egentligen, men ibland tar jag den smällen.. Så fräscht med krispigt stekt potatis, gräddfil, löjrom (funkar med annan också) rödlök, dill och citron, mums!

Assiett Nordic Nest // Glas Cervera // Servett H&M

Färgerna i bilderna som min nya kamera tar blir sjukt färgstarka, vet inte om jag gillar det riktigt, får väl redigera ner mättnaden lite. Vad säger ni, gillar ni färgglada/starka bilder eller mer softa?

Nu ska jag hämta min dotter och sen ska jag hämta ut min skjortjacka från Kappahl som kommit, ska visa på sen.

KRAM

0
2 Comments
 • Marléne Bagleborn
  mars 30, 2021

  Wow! Vilken lyxig lunch! Vi har lite olika smaker i familjen. Sonen vill helst äta asiatiskt alla dagar i veckan, dottern gärna husman, jag äter gärna vegetariskt och fisk, och maken helst burgare och sån där kraftig mat 😊 inte lätt att vara alla till lags. Så vi varierar mycket. Idag blir det spagetti och köttfärssås- vilket alla älskar!
  Jag tycker dina bilder är fina, gillar det skarpa och mättade färger. Beror ju på vilken typ av bilder.
  Vad använder du för program och redigera i?
  Är ni hemma i påsk? Vi kanske äntligen kunde få till en date ♥️ Kram

  • Catta
   mars 31, 2021

   Ja man får unna sig av det goda i livet, eller hur!
   Nej det är inte lätt alltid med maten men det är nyttigt att variera mycket tror jag, lär barnen att uppskatta mat mer som vuxen tror jag. Kräsna vuxna är typ det osexigaste jag vet haha.
   Tack fina du, härligt att höra från ett fotoproffs som du!

   Ja vi är hemma mest, vi får höras och bestämma en dag 🙂
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.