PÅ STOLSJAKT

söndag, mars 28, 2021 8 0

Innehåller annonslänkar

Pics från förra året på vår baksida, som varit lite under uppbyggnad sen vi flyttade in. Vi bor i ett bostadsrättsradhus och har väl inte velat lägga för mycket pengar på vår trädgård, som vi egentligen inte äger, men vi har ändå gjort en hel del. Byggt det höga staketet mot grannen, planterat avenbokshäck och byggt två altaner bl.a.

Vi är på jakt efter nya trädgårdsstolar, fick slänga de svarta rottingstolarna som vi haft några år då de blivit helt förstörda av regn och annat och Tolixstolarna vill vi inte ha här, så nya ska det bli!

Mina önskemål är att de ska vara stapelbara, inte för hög rygg, snygga såklart, skön dyna och antingen i beige, greige eller svart. Tåliga är ett måste också då vi har begränsat med förvaringsutrymme vintertid. Har hittat några fina som jag väljer mellan, ska också kika på en på Rusta.

1 Soffadirekt // 2 Ellos // 3 Bra Sommarmöbler // 4 Bra Sommarmöbler // 5 Soffadirekt // 6 Mio

Vilken tycker ni?

Här kommer världens bästa tips till er också, ja alla ni som vill bli av med gröna alger på trall, staket osv. Ogräsättika tar bort rubbet och lämnar inte ett spår av något grönt. Rolla ut det med en målarroller så slipper man få det på växter, som dör av ättika.. Behöver inte sköljas av utan ska torka in så det ska helst inte regna på några dagar/vecka. Att jag inte vetat detta innan, både billigt och miljövänligt också, inga mer giftiga trallkemikalier här inte. Såpa använder jag för att få bort annan smuts. Ni ska få se lite före och efterbilder nån dag framöver.

Ha en fin söndag!

KRAM

0
8 Comments
 • Agnethe
  mars 28, 2021

  Tack för tippset. Läser din blogg varje dag o gjort i många år.Tack för allt du skriver o visar.

  • Catta
   mars 31, 2021

   Vad glad jag blir Agnethe, tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar, fint att veta att du gillar!
   Kram

 • Johanna
  mars 28, 2021

  Vi har stolarna från Mio (fast i vitt) och de kan jag verkligen rekommendera. Supersköna, snygga och stapelbara 😊

  • Catta
   mars 31, 2021

   Varit suuupersugen på dem sen förra året, men så var inte maken helt övertygad, så nu blev det andra, ska visa men jag gillar verkligen de du har.
   Kram

 • Jenny
  mars 29, 2021

  Snygga stolar allihop! Tycker emellertid allra bäst om nr 1 och nr 6. En liten fråga: sätter du möjligen ett solsegel över/under ramen till ”pergolan” på sommaren? OM du gör det vad är din erfarenhet av regn och om vattnet lägger sig i ”gropar” på seglet? Jag vill bygga en pergola med solsegel och är lite osäker på om seglet kan ligga helt plant, om jag spänner det väl, eller ens om det fungerar utan vattenansamlingar om jag låter det vara ”vinklat” så seglet lutar. Glad för ev input🤗

  • Catta
   mars 31, 2021

   Visst är nr 6 superfina, tåliga och stapelbara vilket är kanon, fast u blev det andra faktiskt, ska visa!
   Jag har gardiner i pergolan, både som tak och hängande, har gjort stänger av rundstavar och sytt ihop gardiner så det blir jättelång. Får visa framöver när vi sätter upp dem.

   Kram

 • Ella
  mars 30, 2021

  Vad har du för färg på väggarna i stora rummet?

  • Catta
   mars 31, 2021

   Det är en billig färg från Byggmax som heter Krita om jag inte minns fel 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.