WOW-HELG!

söndag, januari 31, 2021 0 0

Innehåller reklam för Aerokath

Hej på er goingar!

Sitter här hög på livet efter ännu en fullkomligt magisk dag med wow-väder och härliga aktiviteter, känner mig fylld med energi och dödstrött på samma gång haha, kanske NÖJD är rätt ord.

Startade dagen med promenad i skogen med Ebba, sen åkte jag ut till mina vänner Julia & Elin på Hönö och vinterbadade i havet och sen satt vi ett par timmar i deras spabad med solen i nyllet. M.A.G.I.S.K.T

Sen kom familjen ut och vi drog bort till en damm som ligger intill havet, otrolig utsikt. Mycket folk, många jag känner vad där och mamma, pappa, bror var också med. Total lycka att mina barn får uppleva det som jag alltid gjorde när jag var liten.

Många lirade hockey och Joel Lundgvist (som spelar i Frölunda) var där med sina pojkar och spelade tex så lite kul för hockeyfansen.

Orkar inte ladda upp alla bilder jag tagit, för nu ska vi äta lite värmande soppa och sen måste jag in i duschen. Luktar rök av alla grillande livsnjutare. Men visar kanske mer en annan dag.

Ska bara tipsa er om vår finfina luftrenare innan jag slår igen här, en liten utvärdering och påminnelse om att det är sista chansen att beställa med min rabatt.

Nu har vi alla provat dessa här hemma och har dem då i sovrummen för att skapa ett så kallat ”renrum” där kroppen kan få återhämta sig från fria radikaler och annat man utsätts för dagligen. Med denna renare som heter Nanopas Björk stärker man sitt immunförsvar då den kan ta upp mycket mycket små partiklar som ingen annan renare kan.

Luften blir otroligt skön i rummet och vi alla upplever skillnad på både sömn och mående, och som jag nämnt förut så har Valentin allergi som påverkar andningen i form av täppt näsa osv och det har verkligen blivit bättre med hjälp av Nanopas.

Det här är något som många borde ha på sina arbetsplatser också tänker jag, finns många som sitter på kontor med dålig luft osv så berätta för era arbetsgivare och be dem kika på hemsidan här.

Hör av er till mig om intresse finns på er arbetsplats så kanske jag kan fixa rabatt vid ett senare tillfälle, men vill ni beställa redan nu så är det ELDANA20 ni ska använda i kassan för att få 20% rabatt.

Ha nu en fin kväll kära ni.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.