MOT LJUSARE TIDER

söndag, januari 31, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

God morgon!

Visst är det härligt med längre och ljusare dagar, och snart går vi in i februari! Tycker tiden går väldigt väldigt fort, och inte mig emot för jag längtar tills vintermånaderna är över och livet kan spenderar mer och mer utomhus.

Allra mest längtar jag till sommaren såklart då livet blir så mycket lättare med aktiviteter som att och bada och göra utomhusutflykter. Livet blir inte lika mycket begränsat i corona då som nu på vintern när alla inomhusaktiviteter på offentliga platser man brukar sysselsätta sig med uteblivit i princip helt och hållet.

Just denna helg är livet enkelt då vi kan vara ute och njuta av det vackra vädret, idag väntar vinterbad och skridskoåkning på Hönö, längtar alltid ut dit vackra dagar och känner ofta att jag skulle vilja flytta tillbaka ”hem”, men samtidigt har vi det toppen här på andra sidan vattnet.

Ni som bor på annan ort än där ni är uppväxta, kan ni känna likadant?

Pratade med min bror och hans flickvän igår om vilket paradis vi växt upp i där ute på ön, men att man inte fattade det eller uppskattade det lika mycket som liten som nu. Enkelheten på somrarna med hav och vackra badplatser runt om, tog cykeln till kvällsdoppet varje kväll och vintrarna som var mycket kallare och vackrare då var så härliga. Vi åkte ofta skridskor på både havet och dammarna, t.o.m skidor på våra små berg. Att det fryser på som det gjort dessa dagar är numera väldigt sällsynt i.o.m klimatförändringarna.. sorgligt.

På 80-talet fick man ofta gå med isbrytare på haven, det händer aldrig längre tex.

Soffbord Ellos // Matta Jotex // Sittpuff Jotex // Lammfäll Ellos // Fotogenlampa Rum21 // Ljuslyktor Rum21 // Böcker Bokus

Nu ska jag först ut med Ebba i skogen en timma innan jag tar med familjen, badväskan och skridskorna ut till ön.

Önskar er en riktigt härlig dag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.