TANDBLEKNING FRÅN SWISS CLINIC

söndag, januari 10, 2021 1 0

Innehåller annonslänkar

Höll ju på att glömma att berätta för er om resultatet av tandblekningen från Swiss Clinic jag fick hem för ett tag sen.

Har bara hunnit göra 3 behandlingar so far (ett kit räcker till ca 18 behandlingar) och jag tycker allt att jag märker skillnad. Något vitare och mindre fläckar, samt att jag fått upp glansen lite grann. Kännes fräschare liksom.

Ska absolut fortsätta behandla, men att jag ska gå med skena i 45 minuter och hålla truten är ganska utmanande för en pratkvarn haha. Får göra det om kvällarna när barnen sover och mannen jobbar 😉

Jag upplever att mina tänder var en 11:a på skalan innan blekningen och nu är de kanske en 9:a. Väldigt svårt att visa på bild då ljuset vid fönstret gör att de skiner mer än vanligt men samtidigt behövde jag ljuset för att kunna ta ok bilder.

Före:

Efter:

Helt kritvita tänder skulle jag inte vilja ha utan det måste ändå se naturligt ut men missfärgade kaffetänder vill jag verkligen inte ha. Ett fräscht smil tack.

Kitet kommer från Swiss Clinic och ni hittar det här.

Det är en professionell blekning som är framtagen av tandläkare. Skonsam, jag kände ingenting, och resultatet håller i 1-2 år. Prisvärd blekning som ger samma resultat som hos tandläkaren.

Även ögonfransserumet som jag använder från Swiss Clinic är grymt, tycker mina fransar är jättefina nu.

Har ingen rabattkod att erbjuda er men anmäler man sig till nyhetsbrevet får man 15% på första köpet.

De har fler produkter jag är nyfiken på, bl.a Self tanning drops och Skinrollern ni hittar alla produkter här.

Hoppas ni haft en härlig söndag, vi har varit ute i det vackra vädret och tagit flera långa promenader, blev inte mörkt förrän strax innan fem hos oss idag, jippi!!

Vacker rosa himmel innan det blev svart.

Vad har ni haft för er?

KRAM

0
1 Comment
  • Nils
    maj 9, 2021

    Försiktig med den där sliten

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.