NÅGRA VECKOR MED LUFTRENAREN NANOPAS BJÖRK

söndag, januari 10, 2021 0 0

Reklam i samarbete med Aerokath

Välkommen in till sonens rum, ett rum som med hjälp av luftrenaren Nanopas Björk skapat ett ”renrum”, där immunförsvaret hinner bearbeta alla skadliga partiklar man dagligen utsätts för i både inom -och utomhusmiljö som luftförorreningar och biomassa (bakterier/virus).

Den hjälper alltså till att stärka immunförsvaret och hindra dessa partiklar från att utlösa eller förvärra sjukdomstillstånd och allergier.

Denna lilla coola manick fungerar så att skadliga partiklar fångas upp ur luften och samlas kring en pluspol. När partiklarna fångats upp fastnar de på enheten och ytorna runt den. För att städa bort partiklarna, torkar man bara av den urkopplade enheten och ytan runt omkring varannan vecka.

Den renar luften på nanonivå och är unik i sitt slag. Fångar upp allergener som pollen, mögel/mögelsporer, virus och bakterier.

Den är både underhållsfri och väldigt energisnål.

Vi har två enheter och valde att sätta bägge två i Valentins rum till att börja med, för att få så bra effekt som möjligt, en enhet klarar att rena ett utrymme på 12-15 m2.

Valentin har allergi och har påverkats hela hösten och vintern av pollenhalter pga det milda vädret vilket gjort att han aldrig riktigt blivit av med sin täppta näsa, förrän nu när han haft Nanopas i rummet i snart tre veckor.

Det är så häftigt att detta verkligen hjälper och så härligt att sonen känner sig piggare och kan andas bättre.

I studier med barn med allergier, sker en förbättring från att tagit mediciner dagligen till att leva utan allergi och mediciner samt ett uppbyggt immunförsvar med hjälp av Nanopas Björk.

Även vi icke allergiker mår gott av denna såklart och vem vill inte andas ren luft? Skadliga partiklar i luften påverkar vår hälsa i allra högsta grad så att investera i ren luft känns ganska självklart.

Många lever med dålig luft både i hemmet, på arbetsplatsen och andra ställen. Jag ska se till att vi får upp ett gäng av dessa på min arbetsplats, där luften inte är den bästa, och det ska bli väldigt intressant att märka skillnaden.

Hur har ni det hemma och på arbetet, hur upplever ni luftkvaliteten?

Vill ni också stärka erat immunförsvar med ren luft ger koden ELDANA20 20% på Nanopas Björk januari ut.

Mer om produkten hittar ni hos Aerokath här.

Nu ska vi ut i det soliga härliga vädret, ha en skön söndag gott folk!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.