SCANDINAVIAN BLUE

lördag, januari 2, 2021 3 0

Innehåller annonslänkar till Ellos

Taklampa // Matta // Gardiner // Soffa

Godmorgon!

Tar en chill morgon för Ebbas skull innan vi ger oss ut i backarna igen, orkade inte stå upp tidigt för folktomma backar vid öppning, så nu väntar vi tills efter piken mellan nio och tio/elva har lagt sig innan vi ger oss ut. När folk börjar ta lunch är det som bäst och mellan 17-19, då kan man stå på i backarna, härligt.

Sitter och kollar inredningsnytt och vad gillar ni den blå paletten som trendar nu 2021? Klara mellantoner av blått och lila, tillsammans med naturtoner som beige, offwhite och trä.

Ja varför inte tänker jag och tycker Ellos senaste story Scandinavian Blue känns väldigt fräsch och vårig.

Bordslampa // Påslakanset

Är man lite djärv i sin inredning kanske denna blå sammetssoffa vore nåt. Själv stannar jag kvar i det ljusa och beiga, med kanske inslag av blått i små detaljer, och föll för denna ovala matta.

Nu ska vi suga ut det sista av denna långhelg i fjällen, imorgon bär det av hemåt igen så kikar kanske in imorgon kväll med lite mer fjällenbilder.

Kram

0
3 Comments
 • Chatarina
  januari 2, 2021

  Hej, såg att du har ett par fina lemon jelly skor, vilken av de du har gillar du bäst? Och de med vit kant, vad heter dom?

  • Chatarina
   januari 2, 2021

   Och hur är dom i storlek😊🤗

   • Catta
    januari 3, 2021

    Hej!

    De helsvarta är lite tightare än de med ljus kant men jag har min vanliga storlek på bägge, älskar bägge och typ enda skorna jag använder just nu 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.