HEJ 2021!

fredag, januari 1, 2021 0 0

Innehåller annonslänk till Lindex

Skjortjacka

Ja då vaknade man upp till ett sprillans nytt år idag då, härligt! Och jag är så lycklig så jag vet inte vart jag ska ta vägen, det var det bästa nyåret sen Ebba kom till världen.

SÅ mycket lugnare än hemma och Ebba klarade sig riktigt bra. Vi kunde tajma hennes sista rastning superbra och när det small som mest och hon började skaka gav vi henne en dos lugnande och hon kom snabbt ner i varv, första året hon inte hyperventilerade i ett halvt dygn som hon brukar. Hon brukar kissa ner sig och hjärtat slår i 190 och ögonen håller på att ploppa ut. Men i år alltså, drömmen.. strax efter tolvslaget var det knäpptyst och vi har sovit som små grisar hela högen.

Vi brukar inte kunna sova alls på nyårsnatten annars för Ebba kämpar så.

Skulle kunna åka hit varje år nu när vi vet hur tyst boendet på Soltorget är, helt otroligt verkligen, skönt för oss alla att slippa den ångest vi har varje nyår och kunna göra det till något härligt.

Jag och barnen åkte pulka med vännerna till 22:30 igår kväll medan Josef var kvar i lägenheten och höll koll på Ebba. Hon kan ju som ni förstår inte vara med ute då det avfyras en och annan raket under hela kvällen fram till tolvslaget (fast typ ingenting innan 20).

Barnen hade SÅ roligt, bästa nyåret verkligen.

En nyårsdag med lugn hund.. det trodde jag aldrig.

Jag och mannen tog henne på promenad i det vackra, dock ganska mulna, vinterlandskapet. Älskar snö!

Nu chillar vi här i lägenheten efter sen lunch och ska vänta med mera åkning tills 17-tiden när det blir lugnare i backarna igen, just nu är det ganska många åkare men de två sista timmarna är det väldigt fritt.

Hoppas ni hade ett fint firande igår och har fått en bra start på nya året, kram!

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.