PEPP PÅ 2021

lördag, januari 9, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Blev ett par dagars uppehåll här på bloggen, varit lite trött på det och så har jag haft fullt upp med annat, bl.a att lägga 1500 bitar pussel haha. Snacka om beroendeframkallande, så sjukt tillfredställande att få alla bitar på plats. Håller ni med eller låter jag galen haha.

95% av all ledig tid går jag omkring i träningskläder, eller mjukisar, skönaste jag vet. Dagens set är en ny skön munkis från Röhnisch, och ett par tights från samma märke. Röhnisch har SÅ mycket snyggt bland nyheterna och de här tightsen med upplyftande effekt vill jag ha, sugen på ljusa färger nu också.

De kör slutspurt på sin vinterrea nu så lite sugen att köpa mig en lång dunkappa som jag sneglat på ett tag, så gosiga.

Snart ska det bli större fokus på träning igen, mådde så sjukt bra när jag kom igång med yogan, nu har jag slarvat det senaste och har inte gått på klass sen snart en månad tillbaka. Det är verkligen inte alls samma sak att göra hemma som framför instruktör. Måste tillbaks pronto.

Känner mig väldigt pepp på året 2021, även om det ff är tuffa tider på många håll. Har en bra känsla om att det kommer bli ett bra år, även om jag har en knöl som oroar mig lite. Fick tid först 20/1 för mammografi osv.. väldigt lång väntan men försöker att inte tänka på det.

Mixar detta inlägg med tips om detta lilla söta bord som jag fyndat, 99:- på Rusta just och det är verkligen superfint med riktigt marmorskiva och allt. Jo jag åkte faktiskt till butiken efter att ha sett detta på nätet och köpte ett till mig och ett till en vän. Åkte precis när det öppnade så inget folk.

Länge velat ha ett litet bord vid denna sidan av soffan, detta blev helt perfekt där. Varit inne på detta från Mio men glad att det blev detta, inte minst för priset!

Funderar på att köpa ett till och ha till sommaren mellan solsängar. Perfekta drinkbordet ju 😉

Det står att skivan är grå (finns svart också) men den är mer åt beige som ni ser, precis som jag ville ha det.

Köpt en ny almanacka och den hoppas jag på att få fylla med roligheter detta år, samt tankar och idéer som jag brukar fylla den med. Avskyr verkligen digital kalender, är så gammaldags och vill skriva ner på papper. Enklare och mysigare att bläddra i.

Hoppas ni haft en härlig dag, vi har haft lovely väder och min vän Carro och jag tog en lång härlig promenad i solen ner till havet medan Inez hängde i pulkabacken med vänner. Älskar att vi har lite snö, livet blir så mycket roligare då, ljusare och vackrare.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.