GRÖNA TONER TILL TWEENIEN

tisdag, januari 12, 2021 2 0

Innehåller annonslänkar till H&M, Ellos, Åhlens, Jotex & Afound

Vägglampa upp vänster // Vägglampa mitten // Hörlurar // Högtalare // Kudde // Vägglampa dubbel // Poster // Väggfärg

Dags för en liten makeover av sonens rum, och med liten menar jag bl.a ommålning, vilken blir ett mini-jobb med tanke på hur lite väggyta han har. Mycket snedtak däruppe, som är klädd med vit träpanel och det får bestå.

Jag älskar att måla väggar så för mig går det på två röda, målar dessutom alltid vått i vått så har inte ens tålamod att vänta mellan de två lager jag brukar köra haha, så då blir det klart på ett kick (max två timmar, eller kanske 3 med allt tejpande).

Han har en kall grå färg nu och vill ha det lite varmare så jag föreslog den gröna i collaget som heter Lövsal och är en av Jotun Lady´s nya färger i vårpaletten.

Sonen gillar den jättemycket och jag tror den kommer bli magisk i hans rum. Han kommer ha kvar sina möbler som alla är i vitt förutom soffan som är svart grå men väldigt ljus. Tänker att lite svarta detaljer och kanske någon mer accentfärg på kuddar eller annat kommer göra det riktigt ombonat och mysigt.

Bäddset // Figurer // Kruka // Burk // Hissgardin // Bord // Kudde // Kudde // Bord

Ska som sagt inte byta ut några möbler, för de är relativt nya, men det vore ju fint att ta in lite ljust trä till det pastelligt gröna och svarta detaljer.

En ny hissgardin behöver han då den han har har gått sönder.Hoppas en mer varmgrå ska passa med soffan. Bäddsetet är ju lovely också, kanske blir kaka på kaka mot väggen, eller så blir det super, mysig färg är det hursomhelst.

Det är kul att sätta ihop kollage så här tycker jag.

Nu ska jag röja upp i köket som jag inte hann innan jag körde sonen till fotbollsträningen, tog med mig Inez och Ebba och vi tog en promenad i kylan, sen landade jag här framför datorn när vi kom hem igen. Men nu måste jag röja och fixa. Mannen jobbar kväll så honom ser vi inte förrän lördag, lika tråkigt varannan vecka. Funkar toppen när man har hund så hon inte behöver vara ensam så mycket men det är verkligen inte kul att gå om varandra så..

KRAM

0
2 Comments
 • Pernilla
  januari 13, 2021

  Blir super snyggt i sonens rum😀
  Lite nyfiken på vad mannen jobbar med , eftersom han är borta på kvällarna ibland?

  • Catta
   januari 13, 2021

   Kul att du tycker det, det tror jag med 🙂

   Han jobbar i Göteborgs hamn.

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.