NOVEMBERMÖRKRET

torsdag, november 5, 2020 2 22

Annonslänkar Lindex

Tände ljus direkt när jag kom hem från jobbet idag, började redan skymma då, november är verkligen mörk. Ja december med, men med all dekorbelysning i fönster och kring hus så känns det på nåt sätt ljusare ändå.

Idag vaknade Inez snorig och täppt, så hon har varit hemma idag, och blir så även imorgon. Josef jobbar kväll så hon får vara hemma med honom tills jag löser av när han gått kl.14. Det är väl det enda positiva med hans skiftjobb, att vi inte behövt vabba speciellt ofta. Dock slet det en del på oss när barnen var små, speciellt mannen som jobbade sent eller natt och knappt fick sova då han fick passa sjuka kids när jag gick till jobbet.

Självklart hade jag kunnat vabba då för han har ju rätt till sömn men så gjorde vi, fint av oss att spara på skattemedlen eller hur 😉

Sen barnen slutade på föris och började skolan så har de sällan varit sjuka, vi vabbar typ aldrig, men det kanske kommer nu då.. Och eftersom barnen måste vara helt symptomfria så kan det ju bli flera veckor man kan bli hemma, hört flera som haft barn med hosta som suttit i över 3 veckor. Innan corona var det ju ok att vara i skolan om man bara hade lite hosta eller snuva (och det kan ju som sagt sitta i i en mindre evighet) men i övrigt var piggelin, nu är det andra bullar och det förstår man ju även om det innebär att folk behöver vara borta från sina jobb väldigt länge och det kan ju ställa till det rejält på en del arbetsplatser.

Hur har ni med kids klarat er på vabb och jobb-fronten under pandemin? Och ni andra, hur har ni påverkats på era arbetsplatser? Förändringar, jobb hemifrån, kanske även varsel?

Usch, det är så jobbigt att höra om vänner som mist sina jobb nu under pandemin, så många som drabbas på olika sätt, ja alla egentligen på ett eller annat sätt. Vi har klarat oss bra för att jag jobbar i en branch som riktar sig väldigt brett och vi levererar till samhällsviktiga företag, min man likaså.

Jag är också ensam på min post som ekonomiassistent (jobbar även med sälj och inköp och lite allt möjligt), och jobbar med min mamma som närmsta chef. Vi är nio stycken totalt på kontor och lager, och alla behövs, vilket känns väldigt skönt i tider som dessa även om man inte garanterat sitter säkert för det.

Får hålla tummarna för att det fortätter gå bra för företaget.

Nu ska jag snart skicka iväg sonen på fotbollsträning, och sen gå ut med Ebba i min reflexmundering.

Och på tal om reflexer så har Lindex fått in coolaste puffern i reflextyg, SÅ cool, och man lär ju synas väl i mörkret iallafall.

Såg att Lindex har 20% rabatt på alla ytterkläder nu, dam här och barn här.

Ikväll ska jag fixa färdigt mitt julinlägg som jag tänkte publicera imorgon, trevlig kväll goingar!

Kram

22
2 Comments
 • Lena
  november 6, 2020

  Sååå fint! Älskar ljusstakarna och bänken. ⭐️⭐️⭐️

  Lena

  • Catta
   november 6, 2020

   Tack snälla, också väldigt förtjust i både ljusstakarna och bänken 🙂
   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.