EN SÖNDAG I SLOTTIS

söndag, november 1, 2020 0 26

Blev en härlig eftermiddag i Slottskogen med hela familjen, så så vackert med alla färgsprakande löv överallt, både på träden och på marken.

Jag passade på att ta med min nya kamera och testa den för första gången och trots att jag inte kollat en ända inställning innan så tycker jag bilderna blev väldigt fina faktiskt.

Lite migränvarning på mig idag, vilket nästan syns på bilden, haft en del känningar under dagen men lycktas mota bort med medicin som tur är. Skönt att komma ut också. Lite tung panna och ögonlock brukar dock bestå, och stel nacke.

La familia på väg till Säldammen, ganska sällan vi har tid till sånt här tillsammans nuförtiden, blir ofta att vi gör saker på varsitt håll med barnen eftersom det är så mycket aktiviteter på dem och det tar upp mycket tid på helgerna både veckodagar, lördag och söndag.

Nu ska jag ut på en kvällis med Ebba, sen blir det en lätt löptur för mig och yoga framför tv:n.

Trevlig kväll!

26

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.