1 NOVEMBER & ÖNSKELISTA

söndag, november 1, 2020 2 21

Annonslänkar Care of Carl, Ellos, Åhlens, Cervera

Hej på er!

Jaha, då vaknade man upp i november och jag tycker nog att tiden aldrig har gått så fort som nu, tycker vi nyss hade sommar, och igår sista oktober kändes det mer som vår än höst här på västkusten.

Våra vänner som flyttat till Karlstad sov här fredag till lördag och igår var jag och Kristin på en lång promenad vid havet med Ebba, satte oss på en brygga i solen och tankade d-vitamin. Hade vi haft badkläder med oss hade vi definitivt hoppat i för solen värmde så vi blev genomsvettiga under promenaden, ljuvligt väder.

Passade på att bränna av några pics i vardagsrummet när Karlstad-borna hade åkt, innan det var dags för Inez Halloween-middag, ljuset flödade genom huset.

Tycker verkligen om detta avlastning/sideboard, stilren och kul att piffa på.

Nu sprack det upp här och kanske får vi en lika fin dag som igår, vaknade till grått och regn så jag gick och la mig och somnade om. Grabbarna stack tidigt på träning och när jag väl gick upp blev det en stund här vid datorn, knåpade liten önskelista och myser bredvid Inez som kollar på Paddington.

Om en stund blir det nog en tripp till stan.

Glöggset/minimuggar // Anteckningsbok // Dagbok // Vägglampa // Bok // Vas // Servettring // Doftljus // Ljusstakar

Önskar mig små muggar att ha glögg i och ni ser ju vilka fina jag hittat, finns även i vitt. Vasen från Cooee har jag varit sugen på länge, kanske ska passa på nu när Cervera har 25% på en del från Cooee. Nu har Globen lightnings vackra lampa i papier-maché har nu även kommit som vägglampa, SÅ fin.

Och så lite annat smått och gott som jag önskar mig.

Ha nu är fin söndag!

Kram

21
2 Comments
 • Monika
  november 2, 2020

  Hej!
  För några veckor sedan skrev du att du satt i solen och tankade C-vitamin och nu skrev du det igen. Jag har aldrig hört talas om detta så jag blev tvungen att googla. Blev inte mycket klokare av det. Vet ju att på våren och sommaren gör solen att det bildas D-vitamin i kroppen. Om C-vitamin stod det att solen tog bort det ur huden. Det har jag heller aldrig hört förut. Kan du göra mig klokare?
  Kram Monika

  • Catta
   november 2, 2020

   Men hahaha, tokiga jag, ska givetvis vara D-vitamin!!
   Att jag lyckats skriva fel två gånger är ju helt otroligt, inte konstigt att du undrar då 😉
   Ändrat nu 🙂

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.