LEDIG TISDAG & ÖNSKELISTA SEPTEMBER

tisdag, september 8, 2020 0 22

Innehåller annonslänkar

Goddag!

Här sitter jag med bloggpose-sträckta vrister och bloggar haha, så fånigt det ser ut haha. Normalt sitter jag nog mer som en hösäck och med benen i kors.

På mig denna lediga tisdag har jag en tunn bomullsklänning jag köpte i Palma för ett par år sen. Bubbleroom har en liknande här och Bohoo en här, de har dessutom 50% på allt i hela butiken nu med koden SUPER.

Gardinerna är fördragna och ni kan nog se att jag ser lite trött ut, känner mig en gnutta matt och håglös idag och det är ingen go känsla, men ska snart ställa mig och göra en massa äpplemust och det blir en lagom aktivitet idag. Har iofs varit ute med Ebba i skogen på en långis också, blåsigt och en massa blad som föll från träden, verkligen höstkänsla.

Knåpat ihop en lite önskelista här framför datorn, så kul tycker jag.

Jacka Ellos // Steamer Åhlens // Kofta Bestseller // Nagellack Lyko // Klocka Afound // Skor Flattered // Doftljus Lyko // Bh Åhlens // Skjortklänning Bestseller

Visst vill man bara bo i den där stora fluffiga dunjackan?! Fryslort som man här tror jag den är rena himmelriket i vinter, finns i svart också.

En steamer önskar jag mig, hatar att stryka och har hört att den från Steamery är super, finns i flera olika fina färger.

Mest av allt önskar jag mig en resa med familjen, en go all inclusive-charter på nåt fint ställe med total avkoppling och tid för varann.

Men Corona-läget ser sådär ut.. så får vänta med att boka nåt.

Ni då?

Önskar er en fin dag!

22

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.