KLASSISK BEIGE ULLKAPPA

onsdag, september 9, 2020 7 27

Innehåller annonslänkar

Trodde aldrig jag skulle bli så beige som jag är nu, nog den färg jag spanar efter allra mest. Fast inte den där döda beiga om ni vet vad jag menar, nej måste vara varm beige, typ sand.

Kappan från Selected Femme jag har på mig har precis den där perfekta varma beiga jag gillar, i en klassisk modell som jag länge velat ha. Tyvärr slutsåld på Ellos men sök på Sasja Wool Coat så kanske ni hittar den. Annars finns den i svart och en härlig mörk grön hos Bubbleroom här.

Verkar ha funnits i en vacker taupe- ton också, denna.

Ellos har en snarlik min av sitt egna märke här, med grymt pris.

Under har jag en svart blus från Afound, byxor Gina, skor Lemon Jelly och väska ATP Atelier.

Skorna/gummistövlarna är jag så glad över att jag hittade, de är verkligen grymma. Passar vår skandinaviska höst perfekt.

Tänk ändå att det är mannen som klippt mig de två sista gångerna, skills ändå, eller vad säger ni?

Men nästa gång får det bli frissan ändå, även om det verkar omöjligt för mig att boka sånt nästan, SÅ impad av alla som har salongstider typ varje vecka men naglar, fransar, face och hår osv, hade blivit döstressad och vill typ alltid ha en blank kalender haha.

Jag ville ha en kappa klassiskt snitt och knäppning just, har ett par med knyt i midjan och det är jättefint men blusar och skjortor mm blir ofta rätt skrynkligt under. Även om det verkligen är jättefint med kappor med skörp också.

Här är några favoritmodeller i lite olika snitt..

1 Tiger/bubbleroom // 2 Ellos // 3 Lindex // 4 Ellos // 5 Happy Holly/Bubbleroom // 6 Kappahl

Nu ska jag sätta igång med middagen, bloggar i solen på altanen just nu. Vilken väderomvändning idag iallafall, ösregn och stålgrått imorse och nu är det strålande sol, fast rejält med blåst så gäller att hitta lä.

Önskar er en fortsatt fin lillelördag!

Kram

27
7 Comments
 • Justina Velin
  september 9, 2020

  Så snygg outfit! Måste fråga vad det är för fin väggfärg som är närmast kameran?

  • Catta
   september 9, 2020

   Tack!
   Väggfärgen heter Kalkgrå och kommer från Lady Jotun, härlig greige färg som är både varm och kall beroende på ljus. Älskar den!

   Kram

   • Justins Velin
    september 9, 2020

    Alltså står och håller i ett testpapper från Jotun med just den färgen i handen! 😂 hämtade den för en månad sedan. Då ser den ut precis som jag tänkt. Måste provmåla såklart med.

    Kram

    • Catta
     september 10, 2020

     Nämen gud va roligt! Den är verkligen fantastiskt fin, svår att tröttna på, lycka till!

 • Jenny
  september 10, 2020

  Så snyggt klickade hem kappan på Boozt! Hoppas lika fin på mig är blond så det måste var rätt beige 😀🙏🥰Har även väskan men behöver även skorna när jag går med hunden! 🐶😀

  • Catta
   september 10, 2020

   Kul! Gött med lite rabatt också 🙂 Hoppas du blir nöjd.
   Något stor i storleken tycker jag men ändå jättefin.
   Klart du behöver skorna nu också då 😉

   Kram

 • Emma
  september 25, 2020

  Så snyggt! Hur lång är du och vilken storlek har du på kappan?☺️☺️

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.