SOMMARDAGAR

torsdag, augusti 13, 2020 0 29

Älskar dessa sköna sommardagar vi har nu, det är banne mig livet och jag är så tacksam över att bo som vi gör, med närheten till havet.

Finns liksom inget bättre i hela världen än att kunna cykla ner och ta ett dopp när man känner för det, och allra bäst är det med kvällsdopp, med solnedgång och det varma ljuset det ger.

Sen har vi det väldigt skönt här på altanen om kvällarna också, när värmen inte är lika tryckande och det är så rofyllt och tyst här. Ja ibland är det livat förstås, när det springer barn och leker, grannarna klipper gräset osv, men idag är en sån där tyst stilla sommarkväll som gör att man nästan somnar här.

Om man inte bloggar som jag gör nu då 😉

Fyller på med vätska och sniffar luktärt medan jag bläddrar igenom nya IKEA-katalogen som damp ner i lådan idag.

Var på promenad med Inez och Ebba ner till hästarna förut och sen stack hon till kompis en gata upp, ska hämta henne strax.

Mannen jobbar kväll (SÅ tråkigt!) och Valentin bygger hus på Ipaden, ”chill”mästare som han är, min son.

Här nere i Tumle är där vi hänger allra mest om somrarna, så nära och bra. Fast denna sommar har det varit lite väl mycket folk här så jag hade hellre spenderat hela sommaren ute på Hönö, där det finns oändligt med badställen och där man kan hitta platser för sig själv.

Två väskor som är ständigt packade är kylväskan och badväskan, ett himlans kånkande haha, men ett lyxproblem.

Gäller att suga ut allt man kan ur sommaren för snart är vi väl där i mörka november igen..

Ha en fin kväll!

29

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.