OOTD & PERFEKTA LAMPAN TILL HALLEN

onsdag, augusti 12, 2020 0 26

Annonslänkar H&M

Hallå i sommarhettan!

Kikar in med en dagens jag brände av efter jobbet förut, världens skönaste tunika från H&M i ljus khakigrönt (finns i puderrosa också). Hade bråttom så hann inte stryka den riktigt utan hängde bara upp och sprayade med vatten (gör typ alltid så istället för att stryka, bästa när det ska gå fort att få något slätt).

Men det jag allra mest vill tipsa om är lampan jag beställt till hallen, även den från H&M, kolla nedan så fin!

Alldeles nyinkommen och så rackarns fin tycker jag, finns här om ni är sugna.

De hade fått in fler fina lampor bland nyheterna och en massa annat också såklart.

Nä, nu ska vi ner till badet IGEN jag och Inez, var nere med bägge barnen förut, gick 12 från jobbet så skönt att hinna med många timmar vid havet. Sonen blev hämtad nyss av en annan förälder/tränare för att spela fotbollsmatch i Qviberg mot ÖIS och mannen jobbar.

Ska cykla ner till Tumle med vänner jag och Inez och njuta av solnedgången och kvällsmat, och kanske ett glas bubbel 😉

Trevlig kväll!

26

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.