LITE HEMMATRÄNING

tisdag, augusti 25, 2020 0 31

Innehåller annonslänkar

Halli hallå!

Inez med vän som varit här och lekt några timmar efter skolan gick hem till vännen för vidare lek när jag skulle köra Valentin med vän till fotbollsträningen, så nu är det dags för min träning.

Något som inte blir av så ofta som jag skulle vilja, dvs 2-3 ggr/vecka. Nä jag glömmer att prioritera det helt enkelt haha, men hellre ibland än aldrig, eller hur!

Sen rör jag mig mycket iom cykel till jobbet, hundpromenader osv som ni vet men lite rörlighet, balans och styrka såhär på en matta kan vara skönt och behövligt ibland. Och det allra bästa för välbefinnandet är huvudstående tycker jag, det är SÅ skönt!

Brukar stå med underarmarna och huvudet i golvet men har lite bekymmer med axlarna så fick stå med händerna i istället, och så här brukar det se det ut steg för steg..

Står en stund med knäna mot armbågarna och sen lyfter jag sakta benen uppåt.

Lite svårt att sätta kameran på självutlösare och sen skynda sig i position för att hinna innan bilden bränner av haha. Kanske skulle filmat istället.

Brukar stå och tänja benen lite åt varje håll, så skönt och det är ett bra sätt att träna balans.

Avslutar med lite andra stretchövningar, gör gott för kropp och knopp. Jag blir väldigt lätt stel i kroppen och jag blir mindre vig undan för undan så får ligga i med övningarna.

Träningsbyxorna i kompressionsmaterial från Röhnisch är fantastiska för blodcirkulationen och att minska svullnader (har problem med detta) och toppen från samma ställe är lös och skön.

Mycket fina höstnyheter hos Röhnisch nu också, här, och vill man fynda snygga sportiga badkläder har Röhnisch summer sale med 30-50% på alla badkläder här.

Passar på att tipsa er om mitt nya läppbalsam som jag köpte på apoteket igår när jag hämtade ut mina mediciner, Lovely Lips Lip Balm från No7 i färgen Coral Blossom. Gillar när det både vårdar och ger fin färg (som kan anas på sista bilden) på läpparna samtidigt.

Trevlig kväll!

31

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.