KAPPOR & STICKAT

onsdag, augusti 26, 2020 0 17

Annonslänkar Gina, Lindex, Ellos, Afound, Bubbleroom, H&M, Only

Kappa 1 // Kappa 2 // Kappa 3 // Stickad 1 // Stickad 2 // Stickad 3

Alltså brrrr vilket höstväder vi har idag, typ 14 grader och regn halva dagen, ruggigt värre. Sommaren dog verkligen av helt tvärt.

Men då är det iallafall härligt att vi har så mycket höstmode att frossa i och inspireras av. Försöker dra ner på shoppingen men lite nytt är alltid kul, så kan man sälja och skänka lite gammalt.

Sen älskar jag att skrolla igenom Pinterest och få inspiration till outfits, som jag ofta kan få till med sånt jag redan har. Man behöver ju inte ha en YSL, Gucci eller Hermes osv för att skapa looks som nedan tex. Inte heller en svindyr ullkappa utan kanske en från budgetkedjorna eller second hand.

Ett par svarta tights och svart topp under en cool kavaj, kofta eller kappa kommer man långt med stilmässigt, enkelt är oftast snyggast tycker jag.

Mina personliga ”måsteplagg” är tights/byxor i fuskskinn, likt de här och de här. Kavaj/blazer, gärna lite längre som den här.

Smala jeans, i en snygg tvätt, som de här.

Sköna enkla toppar och linnen och fladdriga blusar såklart och massor med stickat i olika former.

Får lite klaustrofobi i polo men tycker det är dösnyggt, den här från Gina är jag sugen på. Även denna ribbstickade klänningen tycker jag är superfin, snyggt som tusan med ett par ankelboots.

Yes jag ser fram emot att klä mig höstigt, ta fram kängor och fuskpälsar, men tar gärna lite sensommar först..

Ha en fin kväll!

17

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.