COOLA SNIBBAR

söndag, augusti 2, 2020 0 25

Något som alltid varit lite klurigt (och tråkigt) för mig är att jag har svårt att hitta coola örhängen som passar mina små snibbar.

Jag tog hål väldigt tidigt som liten och jag har dessutom väldigt tunna öronsnibbar så med åren har de tänjts ut och hamnat längre ner än jag önskar. Finns heller ingen plats för att ta nya så får liksom jobba med det jag har och med örhängen som inte är för tunga och då blev jag så glad när jag blev tipsad om Sparv, där jag hittade dessa coola.

Hittade flera modeller som jag tror passar mina snibbar men föll allra mest för dessa för de är så unika i sin design och ser ut som strålande sol, visst är de snygga!

Twisted heter de och finns i både guld och silver här.

Sparv är ett svenskt märke vilket känns extra kul, enkla men ändå uttrycksfulla smycken till fina priser.

Nu ska jag fylla på kaffemuggen här och sen tanka över bilder från denna härliga helg. Äntligen fick vi riktig sommarvärmen och strålande sol igen, och tänk att vi hunnit kliva in i augusti nu, inte klokt så fort en sommar kan gå!

Önskar er en fin söndag!

Kram

25

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.