HOS INEZ

fredag, juli 31, 2020 0 20

Innehåller annonslänkar

En liten färgklick upp hos Inez!

Med min första egenodlade Dahlia, en av få som överlevde sniglarna..

Dahlior som dessa är overkligt vackra tycker jag, snacka om perfektion. De gula rosen är inte heller tråkig precis, doftar fantastiskt gör de också. Det är en jättegammal ros som fanns här när vi flyttade in och har väl inte någon enorm växtkraft precis men den blommar lite varje år och det är jag glad för.

På väggarna har Inez en färg från Jotun som heter Dusky Blue och den är så fin, skiftar i olika blå toner beroende på ljuset från takfönstren.

Kan sakna det där med att inreda barnrum, nu är de så stora så de vill inte ha leksaker och sånt mer, Inez har kastat in mängder med saker på vinden som hon tycker är ”barnsligt” och vill ha ett ”tuffare” rum. Mama mia..

Tiden går så vansinnigt fort och jag saknar när de hade minikök och fullt med små träleksaker överallt på sina små rum och lekte affär och mamma pappa barn och andra små söta rollspel.

Önskar jag hade en liten igen, då hade jag definitivt köpt detta lilla underbara minikök från Jotex som dök upp i mitt instaflöde häromdagen, sjukt fint. Finns ju SÅ mycket gulligt till små barn, till tweenies och tonåringar verkar det svårare och inte minst tråkigare..

Eller det tycker åtminstone jag.

Nu är det dags att tuta iväg in till stan för att hämta upp Carro och sen blir det raka vägen ner till Mellbystrand. Wiiii längtar!

Ha nu en fantastisk sista juli!

Kram

20

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.