SOMMARDRINK

måndag, juli 20, 2020 0 32

Annonslänk Lagerhaus

Hallå i sommarsolen!

Hoppas ni har det härligt och njuter av sommar, glass i stora lass, ledighet och tid med nära och kära (om än med lite distans).

Inte för att vi har det tokvarmt idag men solen skiner som bara den och det är ju himla härligt. Landade i en soffa på altanen när jag och sonen kom hem från en tur till Brännö där Inez ska sova över hos sin bästis på lantstället inatt. Jag och Valentin blev medbjudna ut på lunch så kl.11 i förmiddag blev vi hämtade i Tumlehed med ribbåt och susade iväg i 50 knop över till Brännö, man får verkligen hålla i sig haha.

Så mysig dag med bad och lunch i solen och runt 16 var vi hemma igen jag och sonen.

Tips! Bästa sugrören från Lagerhaus, haft i flera år men finns än, här. Inga engångs här inte, de här diskar man dessutom lätt med denna minidiskborste.

En liten ”man tager vad man haver”-drink fick det bli i gasset här hemma. Rosébubbel, fryst flädersaft och en skvätt Fanta och massa is och mynta. Lite sötsliskigt sådär men slank ner då jag var sötsugen 😉

Nu ska jag preppa middagen, mannen har börjat jobba idag igen och det är SÅÅÅÅ tråkigt!! Men vi får se till att njuta av kvällar och helger och hoppas på fint väder då.

Önskar er en fortsatt fin måndag och go start på nya veckan!

32

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.