HIMLA LÄGLIGT

lördag, juli 18, 2020 0 29

Annonslänkar Lyko

God förmiddag!

Sovit alldeles för länge idag, bara jag och sonen i huset då mannen är i Båstad och Inez hos vän där hon sovit över. Har nyss ätit frukost och ska ut i trädgården för att piggna till snart.

Gick in på Lyko för att beställ lite nytt smink då det börjar sina lite och lägligt nog så har de 3 för 2 på allt från BareMinerals just nu, hurra säger jag som behöver en hel del.

Har skrivit mycket om BM förut och jag tycker deras foundation är oslagbar och jag använder Complexion Rescue i tonerna Desert 6.5 & Dune 7.5 beroende på hur brun jag är i ansiktet. Hade tidigare Tan 7.0 som passar mig perfekt också. Jag har också faoundation stick i nyansen Ginger 06 som jag drar lite på näsryggen och under ögonen och sen jämnar ut, för att dölja mörka ringar och lite highlight. Tar även lite på hakan då den är lite röd på mig.

Solpudret Faux Tan är en annan favorit från BM, har räckt hur länge som helst men nu börjar det ta slut så får bli ett nytt.

Ska också prova deras Plumping Lipgloss, har deras Gen Nude sen tidigare men lite plumping effekt kan ju vara trevligt 😉

Lyko har också grym deal på världens bästa bodylotion från Biotherm, Lait Corporal & Oil Therapy, med duopack 2 x 400 ml.

Alla kampanjer hittar ni här.

Trevlig lördag på er!

Kram

29

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.