GÅRDAGENS OUTFIT

lördag, juli 25, 2020 0 23

Innehåller annonslänkar

Usel bildkvalitet men slänger in ett par bilder jag knäppte snabbt på min outfit igår innan jag satte mig i bilen ut till Hönö.

Söt liten topp med volang från H&M här, byxor med paperbag waist gamla men finns liknande här och här.

Sandaler med kilklack gamla, liknande här och här.

Ja idag är det lite lätt betongkeps hörni. Var ju på Hönö för lite rajraj och jag la mig inte förrän 04 på morgonen, helt sjukt att jag orkade haha. Först liten fördrink hos systrarna Elin & Julia´s föräldrar, sen ner till Franses där Pernille Emme med band spelande och sjöng, tradition att vi varje år går dit och lyssnar på henne.

Vi var 10 tjejer, mest gamla barndomsvänner, som röjde där inne på lilla Franses igår, tillsammans med ca 40 andra (enligt reglerna). Sen finns det två våningsplan till och uteservering, alla med samma maxantal per våning, så var ganska livat där på hamna.

När Franses stängde kl.01 blev det ”efterfest” på samma ställe som vi började kvällen men musik-quiz och nattamat, så himla mysigt. Sen knallade jag hem till mamsen och papsen mitt i natten/tidig morgon där på ön i mina platåpjuck, ganska rejält trött..

Vaknade tidigt och åt frukost med päronen i växthuset innan jag åkte hem igen, och tills nu har jag bara softat här hemma, SÅ trött.

Hoppas ni har en härlig helg!

Kram

23

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.