SPACKELTAVLA

onsdag, juni 10, 2020 1 36

Är det baksidan på tavlan frågar först min man och sen min son.. -nej den ska va så svarar jag. Och jag älskar enkelheten i denna fantastiska spackeltavlan som jag beställt av MS Design.

Just denna heter Shore och är 80×120 cm stor och fram till 30/6 är det kampanj på alla tavlor i denna storlek så jag passade på.

10% av försäljningen går till Hemlösa.se, hur fint är inte det?

Kan hända att jag hade kunnat göra en liknande själv, jag är ju ganska pysslig och händig av mig, men vet inte om jag hade kommit så mycket billigare undan, En uppspänd canvas brukar ligga runt 400-600:- , sen ska man ha ramen i valnöt som också kostar en del att få gjort i detta stora mått, samt spackel, verktyg och arbetstiden. Nej, SÅ SÅ himla värt de 1800:- jag betalade för denna.

Idag är jag hemma med bägge barnen, Valentin har jättejobbig allergi och Inez är lite täppt och i dessa tider får man ju vara hemma med sånt man normalt hade gått till skolan med..

Fin onsdag på er!

Kram

36
1 Comment
  • Jacklin
    december 12, 2021

    Hej!! Äääälskar din tavla men stämmer priset verkligen ?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.