LUPINER & B.U.S

torsdag, juni 11, 2020 0 31

Innehåller annonslänkar

Ett fång vackra lupiner i vår hall, så otroligt vackra men eftersom de är ödeläggande för andra växtarter vill man kanske inte ha dem i trädgården, men gärna i ett dike nära 🙂

Regnbågsskiftande från laxrosa till lila, mest fantastiska ”ogräset” jag vet.

Igår blev det vab för mig, Inez vaknade täppt som bara den, men det släppte under dagen och hon var som vanligt, kanske lite pollen på henne också. Valentin har haft det tokjobbigt denna säsong och vaknar svullen och det kliar och han nyser och är trött, så han fick också vara hemma idag. Han idrottar ju 4-5 tillfällen i veckan också så han är extra trött nu.

Imorgon är det sista skoldagen innan avslutningen på fredag och bägge barnen är välkomna imorgon, allergi har ju varit ok hela tiden men även Inez fick grönt ljus med sin lilla täppa som nu släppt.

Blev en härlig dag med lite småfix i trädgården och häng på altanen. Åkte faktiskt en snabbis till jobbet och skickade en fil med leverantörsbetalningar innan jag och barnen åkte och köpte take away.

Hann också tvätta och bädda om alla sängar, så vab är inte alltid så dumt ändå, även om jag är tacksam över att det blivit mer sällan än ofta i vår familj. Andra vab-dagen för i år, inte illa ändå.

Solskärmen jag har på mig ovan hittade jag på H&M för den som vill veta, söt i strå och lite glammig med guldet. Och så måste jag tipsa om min nya bus, som jag fick tips om av vänner, en i mousse-form från Ida Warg.

Blir väldigt jämnt och fint och den doftar härlig sommar med svagt av kokos, ingen bus-lukt alls.

25% rabatt på den hos Lyko just nu, de firar 12 år och har 25% på nästan allt.

Ida Warg har brun utan sol i flera olika varianter och styrkor, mousse, kräm, serum osv och en massa andra härliga produkter här.

Toppen att hjälpa brännan på traven lite om man som jag älskar att vara brun på sommaren men inte vill ligga och pressa i farliga strålarna.

Solskydd är ett måste såklart och jag passade på att klicka hem denna från Nuxe med spf30 nu med rabatt. Annars älskar jag de i mousse från Evy, men det gör min dotter också så behöver redan fylla på 😉

Fick lov att knäppa en bild på mitt stora hjärta, herregud, kan inte fatta att han slutar 3:an imorgon och därmed lämnar lågstadiet, stoppa tiden..

Önskar er en solig sommartorsdag!

Kram

31

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.