UPPLYFTANDE BUKETT & HEMMASPA

tisdag, mars 17, 2020 0 26

Innehåller annonslänkar

Ja i dessa tråkiga isolerande tider (för jag håller mig mer hemma än vanligt) så piggar färska blommor, doftljus & musik upp mycket för mig och den här härliga buketten står sig SÅ himla fint!

Kvaliteten på de här tulpanerna är super.

Ja vad gör man när man blir begränsad på det här sättet i livet? Gäller ju att inte deppa ihop, utan man får göra det bästa av saken. På torsdag när jag är ledig ska jag baka med barnen har jag tänkt. Måla, rita, sy ,skapa och annat pyssel är också mysigt tidsfördriv nu när handboll, gymnastik mm är inställd. Bara utomhusfotbollen som är igång för oss nu, eller för sonen rättare sagt.

Skönt på sätt och vis med ett litet brake i alla aktiviteter men samtidigt vill man ju att allt ska bli som vanligt igen, lär tyvärr dröja tror jag. Dumma virus..

Eftersom killarna ska iväg på just fotbollsträning idag så tänkte jag att jag och Inez skulle spaa lite.

Hon tycker det är så himla kul med ”sheetmask” och jag har ett par såna här jordgubbsmasker som hon kan få testa en av. Inget för barn egentligen såklart, men kan väl inte skada nån gång sådär.. vet själv hur jag och min kompis Jennie tyckte det var himla kul med lermasker och annat kladd, gud vad vi höll på. Fast var väl kanske mer i mellanstadiet.

Sen blir det nog bubbelbad med badskum (detta från Barnängeln) eller nån av alla badbomber hon fick när hon fyllde år. Väldigt poppis bland kidsen i hennes klass, och det ska vara typ såna här härliga från Bomb Cosmetics, och det kan man ju förstå med alla härliga färger och figurer man kan välja bland.

Själv var jag tokig i såna här badkulor som liten, blir helt nostalgisk nu när jag ser att det ff finns, nån mer som minns den hypen på 80-90-talet? Minns hur jag liksom mojsade sönder det geléaktiga höljet när det hade börjat sippra ut av innehållet, så go känsla tyckte jag, haha.

Apropå skönhet så har ju Rituals kommit med en sprillans ny serie, älskar deras grejer, och dofter! Är det någon som provat någon av nyheterna? SÅ nyfiken, ”The Ritual of Jing” som det heter -”your path to inner peace”.

Jo man tackar, låter ju inte fel alls, vore himla lovely om dessa produkter kunde bidra till den inre friden som ibland är på språng 😉

Vad hittar ni på i dessa Corona-tider? Blir det nåt mysigt hemmahäng eller tycker ni mest allt känns jobbigt och trist nu?

Kram

26

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.