ÄGG & JOANNA ORTIZ + H&M

måndag, mars 16, 2020 2 33

Innehåller annonslänkar

Påskägg H&M

Hej måndag & ny vecka!

Visst är det konstigt nu med allt kring Corona nu? Jag har vänner som bor i Spanien med utegångsförbud och halva världen stannar liksom upp i.o.m stängning av gränser osv.

Personligen är jag inte så rädd för viruset, som i över 90% av fallen (troligtvis) får väldigt milda symptom. Men såklart vill man skydda riskgrupperna. Varken min pappa eller morfar skulle klara sig särskilt bra tror jag. Dock ska man komma ihåg att ca 1500 personer i snitt dör varje år av influensa i Sverige och enligt Tegnell har Corona hittills visar sig mildare än vanlig influensa förutom vissa fall. Med det sagt så ska man självklart ff ta det på allvar, och det är främst för att vården ska klara av att ta hand om patienter som man vill plana ut taktkurvan så att säga. Att de flesta av oss kommer att få det nångång är ganska säkert, men helst inte samtidigt..

Vi kanske tycker helt olika i detta men jag försöker verkligen tänka positivt och tycker vi ska sansa oss i hysterin, tycker att det är viktigt att man håller samhället levande trots detta. Många kommer säkerligen tappa jobben, och företag i konkurs, det har vi ju redan sett, och värre kommer det bli och det är ju inte heller bra för människors hälsa. Undvika folksamlingar, är extra noga med hygien och stannar hemma vid minsta symptom osv men fortsätta handla i butiker och äta på restaurang så de har chans att överleva.

Vad tycker ni?

Ser ni helst att man stänger skolor osv?

Man ska också tänka på att i exempelvis Kina & Italien är det vanligt med generationsboenden och trångboddhet, därav många dödsfall, tror vi kommer klara oss bättre, men jag kan ju såklart inte vara säker.

Nu var det ju inte Corona jag tänkt prata om, men det känns nästan oundvikligt i dessa tider. Hur som så fortsätter mitt liv i princip som vanligt och idag fick jag hem lite nytt från H&M.

Hade spanat in nya samarbetet med Johanna Ortiz men jag hann inte klicka hem skjortklänningen jag hade spanat in, den sålde slut i ett nafs.. men det blev en liten topp iallafall, älskar färgerna!

Ser kanske ut som ett barnplagg men jag fyndade ett par linnebyxor med hög midja för ingenting alls för ett tag sen och tänker att med toppen blir det en perfekt sommaroutfit!

(Lindex har ett par liknande här)

Tyvärr hade det hunnit bli ganska mörkt när jag skulle fota så bilden på mig är inget vidare, men men.

Nu ska jag ut på pw med min vän Maria, trevlig kväll!

33
2 Comments
 • Monika
  mars 17, 2020

  Där tänkte du bra. Jättesnygg kombo med byxorna och toppen.
  Kram Monika

  • Catta
   mars 17, 2020

   Jag hoppas det iallafall, tack snälla, kram!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.