UNDRAR HUR DET BLIR TILL SOMMAREN..

tisdag, mars 24, 2020 0 19

Annonslänkar By Malina

Ja HUR blir det med sommaren och semestern i år tro? Det är ju ingen jäkel som kan förutspå hur det ser ut med pandemin då? Det är fasen läskigt alltså. Troligtvis blir det en hemester i år, även om jag längtar SÅ efter utlandsresa med familjen nån gång efter skolavslutning. Bland det bästa som finns ju, och jag känner att vi verkligen behöver komma iväg och ifrån och bara vara med varann, speciellt eftersom vi lever så uppdelat liv övriga året med tanke på hur vi går om varann i arbete och liv.

Vi har ganska mycket tid ifrån varann och det får mig att bli tokig ibland och våra semestrar är så viktiga att ha tillsammans.

Mysigt att vara hemma också, eller nån annanstans i Sverige! Frågan är bara vart det är öppet osv.. det lär vi få se då.

Ja till sommaren längtar jag oavsett, inte minst till sommargarderoben, barfotaliv, sol & bad! Hoppas på en sommar likt 2018.

Vad har ni för sommarplaner och har ni fått ställa in något bokat?

När jag såg By Malina´s senaste drop ”Endless Summer” höll jag på att smälla av, Greklandsvibbar och vackra böljande sommarplagg, love it!

Kaftan

Lång klänning // Hatt // Bikinitopp // Kort klänning

Ett axplock av allt fint och jag faller mest för allt det gula i kollektionen, den långa klänningen hade jag gärna svassat omkring i i sommar, eller den här korta varianten.

Plaggen i tyget ”electric jungle pink coral” gillar jag också, som går lite åt hallonrött, den långa kaftanen är favoriten.

Otroligt tjusigt allting och hela kollektionen hittar ni här.

Trevlig kväll!

19

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.