EN DAGENS

måndag, februari 24, 2020 0 21

Innehåller annonslänkar

En dagens i vårjacka!

Ja för vilket väder vi haft idag, så himla soligt och skönt i luften, fick vårkänslor på lunchen när jag åkte och handlade lunch. Resten av dagen har jag ju suttit inne på kontoret så inte njutit massor ute precis, men promenerade hem från jobbet då jag lämnat in Volvon på service och mannen har min bil.

Valentin är på vallen och lirar boll med kompisar och Inez är hos en vän och leker.

Inte bästa bilderna men jag gillar min nya jacka mucho, en sån där mittemellan-jacka att ha nu och framåt sommaren, finns hos H&M här.

Dragsko i midjan och i snygg khakigrön.

Skorna har jag verkligen levt i denna vinter, knappt gått i nåt annat, förutom gummistövlar i skogen då.. De är så jäkla sköna. Från Gant men sålde slut på ett kick som jag nämnt förut, nog aldrig fått så många frågor om ett par skor förut, vart jag än går typ.

Filippa K har en snarlik modell här som varit deras storsäljare i ett par år nu.

Filippa K har också en jäkligt snygg jacka bland sina nyheter som jag spanat på, lite i samma stil som den jag har på mig. Tillhör nya kollektionen av deras träningskläder Soft Sport och den tillsammans med deras coola träningstights är favoriterna.

Jeansen är ett par gamla Levi´s, modellen heter 721 och är som ett par jeggings, finns typ inga skönare jeans och de här är nog mina mest använda jeans, hade dem i blått också men använde tills de sprack i rumpan..

Köpta i Levi´s Store men finns bl.a hos Ellos här.

Jeansskjortan är en urgammal Gina, liknande finns hos Ellos här.

Nä nu ska jag ta på mig träningskläder och ta en pw bort till vallen med Ebba och hämta sonen innan det blir kolsvart ute.

Hoppas ni haft en go start på nya veckan!

Kram

21

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.