DRÖMBADRUM & VÅRT BADRUM

söndag, februari 23, 2020 0 15

Innehåller annonslänkar

Bild: Ditte Svanfeldt

God morgon!

Eller inte jättegod i mitt fall som sovit som en kratta, det har stormat nåt vansinnigt kring vårt hus och det har bankat, slagit, vinit, gnisslat och knarrat som bara den i natt. Höll på att bli tokig där ett tag och hela familjen har nog varit uppe ett par gånger var.

Men efter en panna kaffe så är jag på fötter iaf haha. Killarna stack tidigt för uteträning i fotboll i blåsten, inte avis på det kan jag säga, stackarna.

Sitter och drömmer mig bort och googlar vackra badrum i soffan bredvid Inez som kollar på barnprogram. Min stora favorit just nu är Ditte Svanfeldts, så snyggt så det är inte klokt!

Bild: Ditte Svanfeldt.

Vårt badrum har jag väl visat en och annan gång genom åren men inte mycket att se kan jag tycka.

Renoverades av nån tidigare ägare runt 2008 tror jag, så ca 12 år gammalt nu.

Skulle vilja ha något helt annat men det blir ingen renovering av detta badrum, hoppas på annat i framtida hus istället.

Tvålpump // Badrumsmatta // Doftpinnar // Badhandduk // Bordsspegel // Korg

Med enkla medel kan man ju lyfta sitt badrum lite, som med snygga förvaringskorgar, mattor och andra detaljer, H&M har mycket fint till bra priser.

Arket har mycket härligt också, här. Tvålarna är favoriter.

Åhlens badrumsavdelning gillar jag också, grym lådförvaring i plexi bland annat, här. Som man kan sortera, smink, nagellack, tops, pads mm mm.

Hur ser ert drömbadrum ut?

Ha nu en skön söndag!

15

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.